10 sept.23 VINTAGE MEETING bij CRPAL

VINTAGE meeting 10 september 2023 bij CRPAL in Anthisnes.

De kalender van onze "Vintage" -wedstrijden is gemodelleerd naar die van de F3A, en aangezien er dit jaar geen F3A-wedstrijden zullen worden gehouden, wordt onze vintage-sectie daarom ook in quarantaine geplaatst.


Jean-Pierre Awouters, voorzitter van CRPAL in Anthisnes, stelt echter voor dat we de datum van de wedstrijd die gepland staat voor 10 september aanhouden om samen te komen en de "vintage" vlam in alle veiligheid nieuw leven in te blazen, volgens Covid-termen.


Voor piloten van acro-vliegtuigen kan, afhankelijk van de vraag, een vriendschappelijke wedstrijd * worden georganiseerd om de dag op te vrolijken.


Aan de andere kant zal elke piloot met een vintage model, beginner of semi-model of acrobatisch (we accepteren alle modellen van de vorige eeuw) welkom zijn om zijn vliegtuig vrij te laten evolueren tussen de wedstrijdrondes. of toon gewoon zijn model (len).


Voor de goede logistiek van deze, wilt u uw aanwezigheid bij ons bevestigen voor 01 sept. Per mail of per tel. aan de sectiecoördinatoren:

yves.van.gompel@hotmail.fr 0497/838 672 of alain.laruelle@yahoo.fr 0476/427 333


We danken Jean-Pierre voor zijn geweldige initiatief.

We kijken ernaar uit om je daar te zien.

Yves en Alain
 

* Competities volgens de 3 categorieën, de programma's zijn beschikbaar in de sectie "Management". 3 categorieën waarvan de categorie "Novice" niet wordt beoordeeld.